Det bliver ved i Statsministeriet. En professor i forvaltningsret er ude med en kras kritik af statsministerens brug af embedsværk. Denne gang har Mette F fået embedsværket til at producere og uploade en video på Statsministerens private Facebook profil – vel at mærke på skatteydernes regning.

Embedsværket skal assistere ministerierne med at varetage deres ministerposter. Men også her udviser Mette F en ufattelig dårlig dømmekraft ved at lade embedsværket hjælpe med noget så privat som statsministerens egen Facebook profil. 

Det er decideret misbrug af embedsværket og dermed af skatteydernes penge at få en sådan video produceret. Mette F har gjort meget ud af at fortælle at dette ikke er en statsministerprofil, men derimod hendes egen. Dermed gør hun sig skyldig i embedsmisbrug.

Hendes egenrådighed og skalten og valten med skatteborgernes penge for egen vindings skyld og tilsidesættelse af den almindelige retssikkerhed, må snart få en ende. Var det ikke pinligt i forvejen, så er denne assistance fra de såkaldte særlige rådgivere endnu en gang at gå for langt.

Loven gælder åbenbart kun for alle andre end Mette F og hendes sygeligt kontrollerede ministre (læs også her Mette F). Det er ganske enkelt ved at blive for pinligt.

Lennart Hartmann Nielsen

Folketingskandidat for Venstre i Tåstrup Kredsen