Folketingskandidat i taastrupkredsen

Christopher reimer thaysen

Jeg er 29 år gammel og bor til dagligt i Albertslund sammen med min forlovede Sofie Amalie. Til dagligt arbejder jeg som public affairs konsulent i virksomheden GRACE Public Affairs A/S, der har til huse i det indre København. I fritiden spiller jeg fodbold i den lokale fodboldklub AIF.

Jeg er opvokset i en periode, hvor Anders Fogh var formand for Venstre og Danmarks statsminister, hvilket mit politiske kompas også er præget af. Med en tro på at individet selv bedst ved, hvordan man indretter sit liv og smagsdommeri ikke hører hjemme. Med et internationalt udsyn og Danmarks rolle som lille åben økonomi i verdenssamfundet. 

Jeg har en enorm stærk tillid til såvel fagpersoners reelle ønsker om at gøre en forskel, som mine medborgeres ønske om at bidrage til samfundet og ikke gøre hinanden ondt. Men jeg er ikke bleg for at lade hammeren slå hårdt ned på dem, som bryder denne tillid eller direkte misbruger den! Derfor skal vi også tage imod folk, der vil Danmark med åbne arme, men sende dem hjem der viser, at de ikke vil

Personligt brænder mit hjerte for, at unge mennesker får de bedst mulige rammer for at lykkes i tilværelsen, og at samfundet er indrettet på en måde, der bidrager til at alle kan føle sig værdsat og en del af fællesskabet. Ingen skal føle sig som fiaskoer eller ensomme! Her har vi meget at gøre endnu som samfund. 

Jeg er altid åbne for inputs, så tøv ikke med at række ud! 

[email protected]

25476013